Kesäranta

Kesäranta on Vaajakosken Baptistiseurakunnan omistama ja ylläpitämä leirikeskus, jossa on järjestetty hengellisiä leirejä 60-luvun lopulta lähtien. Alunperin leirejä oli vain kesäisin, mutta muutaman vuoden ajan leirejä on voitu järjestää myös kylminä vuodenaikoina talvilämpimän uudisrakennuksen valmistuttua.

Kesärannassa voi majoittua yhteismajoitustiloihin tai mökkeihin, joita on alueella 8 kpl. Kesäranta sijaitsee puhtaan Pitkäjärven rannalla, ja järveen voi pulahtaa savu-, tynnyri- tai talon saunasta.

Leireillä vietetään aikaa yhdessä raamattu­tunneilla, ulkoillen, pelaten, uiden ja saunoen sekä iltanuotiolle kokoontuen. Kesärannan leirit järjestetään talkoovoimin, mikä mahdollistaa edulliset leirimaksut.

Kesäranta on ahkerassa käytössä kesäaikana, mutta tiloja voi mahdollisuuksien mukaan myös vuokrata. Tilojen käytön yhteydenotot:

Timo Liukko puh. 0405166873
timo.liukko@pp.nic.fi


Alla kuvia Kesärannasta:

Päärakennus pihasta kuvattuna, oikealla sen alapuolella kuva nuotiopaikalta, takana päärakennuksen pohjoispääty.

Leirikeskuksessa on useita pelimahdollisuuksia.Leirikeskuksessa on 4 saunaa, tavalliset saunat päärakennuksessa ja Kanttorilassa, savusauna ja tynnörisauna.

 
    Lapsille on leirikeskuksessa oma aidattu leikkipaikkansa.